WTA WOMEN’S FINALS

Horari i on veure la semifinal Badosa-Muguruza del WTA Women’s Finals

Horari i on veure la semifinal Badosa-Muguruza del WTA Women’s Finals
1
Es llegeix en minuts

Paula Badosa i Garbiñe Muguruza protagonitzaran aquest dimarts 16 de novembre (21.00 hores) el que serà, sense cap dubte, un partit històric per al tennis espanyol. Totes dues lluitaran per ser la segona jugadora espanyola a classificar-se per a la final de la competició, després que Arantxa Sánchez Vicario ho aconseguís el 1993, en un partit que va acabar perdent davant l’alemanya Steffi Graf al Madison Square Garden de Nova York.

Arribar a semifinals no va ser fàcil per a les jugadores espanyoles, que van haver de suar de valent vencent jugadores d’altíssim nivell. Muguruza ho va fer imposant-se a l’estoniana Anett Kontaveit per un doble 6-4, mentre que Badosa va guanyar la grega Maria Sákkari per 7-6 i 6-4.

Les dues jugadores han demostrat la seva bona sintonia en diverses ocasions i han coincidit en diverses concentracions amb la selecció espanyola per als Jocs Olímpics. «En algun moment havia de jugar contra Paula, i quin millor moment que aquí a les finals. És molt més especial perquè estem fent història i serà així recordat. Serà un partit molt interessant i segur que serà molt bonic de jugar. Som en un Masters, i és històric que dues espanyoles siguin a les semifinals», va assegurar Muguruza després de saber que disputaia les semifinals davant la seva compatriota.

Horari i on veure el Badosa-Muguruza

Notícies relacionades

El partit corresponent a l’última jornada de la fase de grups de la WTA es disputarà avui dilluns, 16 de novembre, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà a Guadalajara (Mèxic) i el retransmetrà Teledeporte. També podrà veure’s a través de DAZN.