Federer fingeix retirar-se de les pistes per una lesió de genoll

Federer fingeix retirar-se de les pistes per una lesió de genoll

Federer se lamenta de un error.

1
Es llegeix en minuts

El tennista Roger Federer va anunciar aquest diumenge en un vídeo publicat a Instagram que se sotmetrà a una operació de genoll, intervenció que l’allunyarà «molts mesos» de les pistes i deixa planejar la hipòtesi d’una retirada.

«Per sentir-me millor necessito operar-me», el que implica una absència de «molts mesos», va declarar el suís de 40 anys, que no juga des de Wimbledon, es va perdre els Jocs de Tòquio i es perdrà l’US Open.

«Vull donar-me un descans per tornar al circuit d’una manera una altra», va explicar, però afegeix: «Soc realista, no em malinterpretin. Sé que a la meva edat és molt difícil tornar a operar-me. Ho intentaré» tornar al circuit, va afegir Federer.

Notícies relacionades

L’ex úmero u del món va jugar només 13 partits el 2021, amb un rècord mixt de nou victòries i quatre derrotes en cinc tornejos. La seva temporada 2020, amb sis partits jugats, havia sigut interrompuda per la pandèmia de coronavirus i marcada per dues operacions al genoll.

Aquesta temporada, el tennista suís es va retirar abans dels vuitens de final de Roland Garros a fi de preparar-se per a Wimbledon, el seu torneig preferit, que ha guanyat vuit vegades però on va ser eliminat en quarts de final.

Temes:

Roger Federer