TENNIS BENÈFIC

Federer subhasta 20 peces úniques dels seus 20 Grand Slams

La recaptació es destinarà a la fundació del tennista per a l’escolarització dels nens que viuen en condicions de pobresa a l’Àfrica i Suïssa

Federer subhasta 20 peces úniques dels seus 20 Grand Slams

Federer, junto a niños de su fundación.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A quatre dies d’iniciar la seva 22a participació a Wimbledon, des que debutés el 1999, Roger Federer organitza aquest dimecres a la sala Christie’s de Londres una subhasta de 20 peces vinculades als seus 20 títols de Grand Slams, des del primer que va guanyar a Wimbledon 2003 fins a l’últim conquerit a Austràlia-2018.

«Cada objecte em recorda un gran moment de la meva carrera», ha destacat Federer, que utilitzarà els beneficis de la subhasta, que s’inicia a les 20.00 hores d’aquest dimecres, per a la seva Fundació. 

Roland Garros 2009

El lot més important, estimat de sortida a la subhasta entre 50.000 i 70.000 lliures (58.000 i 81.000 euros), és el seu equipatge complet de la seva única victòria a Roland Garros, el 2009: jaqueta, polo, pantalons curts, cinturó, sabatilles i raqueta. Tots estan firmats pel mestre suís, tot i que no tots van ser utilitzats a la seva final guanyada contra el suec Robin Söderling (6-1, 7-6 ,6-4) però sí en partits anteriors durant el torneig.

Notícies relacionades

Així mateix, fins al 14 de juliol, a través d’internet, Federer també subhastarà 300 peces addicionals i més assequibles per als aficionats al tennis i fans. Entre els lots més barats, hi ha una bandana de Wimbledon-2007, el preu estimat de la qual està entre 350 i 580 euros. 

Federer va crear la seva fundació ja fa 10 anys per implicar-se en programes d’educació per a nens de 3 a 12 anys que viuen en condicions de pobresa, a l’Àfrica i a Suïssa. La Fundació Roger Federer treballa per ajudar els més petits a construir-se un futur a fi de garantir una veritable integració social; a més ofereix un suport econòmic a joves promeses de l’esport, que provenen de famílies pobres que, per falta de recursos econòmics, no podrien demostrar tota la seva potència.

Temes:

Roger Federer