EL RETORN D’UN NÚMERO 1

Federer comença en mode express a Roland Garros

L’ex número 1 mundial torna dos anys després a París amb una clara victòria davant Istomin

Federer comença en mode express a Roland Garros

Federer devuelve un revés, forzado.

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Només portava tres partits jugats aquesta temporada i dues derrotes. Les semifinals de l’Open d’Austràlia del 2019 havien sigut el seu últim gran resultat abans de passar pel quiròfan un parell de vegades pel seu genoll. Roger Federer dubtava a jugar Roland Garros aquest any però finalment va decidir participar-hi sense gaires aspiracions. «Partits d’entrenament privilegiats», havia dit el tennista suís. El primer l’ha jugat aquest dilluns davant Dennis Istomin, un rival assequible, al qual l’ex número 1 s’ha imposat en poc més d’hora i mitja per 6-2, 6-4 i 6-3.

Notícies relacionades

Relaxat, còmode i jugant a plaer, sense gairebé oposició, Federer, actualment vuitè del món i semifinalista el 2019 a Roland Garros, ha dominat amb un joc ofensiu un rival de 34 anys i que venia de la prèvia, el qual havia guanyat en les set ocasions que s’havien enfrontat. L’ex número 1 ha pogut desplegar tota la seva gamma de cops, fins i tot un cop guanyador de ‘passing’ entre les cames, per imposar-se a Istomin. Res a veure amb el partit que fa un parell de setmanes va perdre amb Pablo Andújar a Ginebra.

«És un plaer tornar a ser aquí a París, en aquesta pista i amb públic a les grades», ha comentat a la pista, a més de fer un repàs de la seva vida aquest any fora de les pistes, al costat de la seva família.