REAPARICIÓ AMB DERROTA

Andújar amarga el nou retorn de Federer

El tennista espanyol vèncer a Ginebra l’exnúmero un de mundial per 6-4, 4-6 i 6-4

Andújar amarga el nou retorn de Federer
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Hola i adeu. La tornada de Roger Federer al circuit no ha començat bé per a l’exnúmero 1 mundial que ha sigut eliminat per Pablo Andújar per 6-4, 4-6 i 6-4 al torneig de Ginebra dos mesos després de la seva primera reaparició a Doha a principis d’any.

El tennista espanyol, de 35 anys i 75 mundial, es posava les mans al cap després de la seva victòria i fins i tot li demanava perdó a Federer després de derrotar-lo. Mai abans els dos tennistes havien jugat al circuit malgrat els anys que hi porten.

«Es tracta de veure com reaccionaran el cos, la ment i el tennis. Que, en principi, estan allà», havia declarat a la seva arribada a Ginebra el tennista suís davant la seva reaparició, després d’una preparació física intensa de cara a Wimbledon i els Jocs Olímpics de Tòquio que, als seus 39 anys, són els objectius que s’ha marcat en el seu retorn al circuit.

Notícies relacionades

Durant les dues últimes temporades, a conseqüència de dues operacions al genoll dret i també la pandèmia del coronavirus, Federer només ha jugat nou partits fins aquest dimarts, quan ha reaparegut a l’històric club d’Euax-Vives de Ginebra. L’ara, número 8 mundial, ha notat la falta de ritme en un partit que dominava sense consistència, amb el seu servei i la seva agressivitat amb la dreta i en la volea, però que des del fons de la pista no ha trobat el ritme i cometia molts errors, masses, davant un rival totalment rodat i especialista en terra, que ha aprofitat el seu moment per emportar-se el partit i una glòria inesperada.

Federer tenia previst jugar a Ginebra de cara a participar també a Roland Garros on no juga des que va caure a les semifinals del 2019 contra Rafael Nadal.

Temes:

Roger Federer