TENNIS

Federer cau en el seu segon partit a Doha

  • L’exnúmero 1 cau en quarts de final davant el georgià Basilashvili per 3-6, 6-1 i 7-5.

Federer cau en el seu segon partit a Doha
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

El retorn de Roger Federer ha finalitzat aquest dijous a Doha al caure eliminat en els quarts de final per Nikoloz Basilashvili per 3-6, 6-1 i 7-5. L’exnúmero 1 va disposar d’un ‘match ball’ amb 5-4 en el tercer set però no va poder concretar-lo i va acabar pagant l’esforç físic.

Notícies relacionades

Després d’un primer set en el que Federer es va imposar amb relativa facilitat i jugant amb menys cautela que en el seu debut davant Dan Evans, dimecres, finalment va acabar pagant l’esforç davant un rival estireganyós (número 42 mundial), a qui anteriorment només s’havia enfrontat una vegada el 2016, en un partit de primera ronda a l’Open d’Austràlia, en el qual el tennista georgià només va poder apuntar cinc jocs.

Federer, que reapareixia després de 13 mesos sense jugar, a causa d’una doble operació al genoll dret, va acusar possiblement el sobreesforç en el seu segon partit consecutiu. Malgrat això, Federer va mantenir la lluita en l’últim set i semblava capaç de superar el partit quan va disposar del punt de partit (30-40 i 5-4) però Basilasvihli (42è del món) va salvar el seu servei per guanyar els tres últims jocs i apuntar-se la victòria en 2 hores i 51 minuts de partit.

Temes:

Roger Federer