RETORN A LES PISTES

Federer : «Espero estar al 100% a Wimbledon»

  • L’ex número 1 torna a competir aquesta setmana a Doha, després d’estar un any fora del circuit i després de superar dues operacions al genoll dret.

Federer : «Espero estar al 100% a Wimbledon»
1
Es llegeix en minuts

Després de més de 400 dies lluny del circuit Roger Federer torna a les pistes per disputar el torneig de Doha, en el qual debutarà dimecres, 10 de març. L’ex número 1 mundial, que no competia des del 30 de gener del 2020, en el partit de semifinals del Obert d’Austràlia que va perdre davant Novak Djokovic, s’ha mostrat molt feliç per tornar a competir en una roda de premsa oferta a la seva arribada a Qatar, en la qual ha destacat els seus objectius.

«Des d’ara m’he d’entrenar i millorar. Estar més fort, més en forma, més ràpid. Espero estar per a Wimbledon al 100 % i allà és quan la temporada comença per a mi. Fins aleshores veurem com va. Pot ser que em sorprengui a mi mateix, com m’ha passat en els entrenaments aquestes setmanes. M’ha sorprès com de bé ha anat, però els partits són una altra història», ha valorat Federer.

Ni pensar en la retirada

Notícies relacionades

A sis mesos de complir els 40 anys (8 d’agost), el tennista suís torna a competir després de superar dues operacions al genoll dret i ha assegurat que continua disfrutant del tennis i no pensa en la seva retirada. «M’agrada jugar i viatjar. Probablement una de les raons per tornar és que vull estar al màxim nivell i jugar contra els millors, als millors estadis i tant de bo guanyar de nou. Tant de bo pugui tornar a jugar davant de públic», ha destacat Federer.

«Per a mi, jugar a tennis és com anar amb bicicleta: puc fer-ho. No em preocupa. La meva principal preocupació és el genoll. Vaig tenir dues operacions l’any passat. És un desafiament. He hagut de treballar molt per tornar a trepitjar una pista de tennis com faré ara a Doha», ha insistit l’ex número 1, que vol veure com evoluciona el seu retorn. «En els pròxims tres o cinc mesos sabré on soc, com reaccionarà el meu cos», ha explicat Federer, que tindrà la seva primera prova real davant el guanyador del partit de primera ronda que enfronta el francès Jeremy Chardy i el britànic Dan Evans.

Temes:

Roger Federer