UN FINAL DE PEL·LÍCULA

Djokovic se salva del KO a Austràlia i i sense públic a les grades

1

Un rugit en la nit de Melbourne s’ha sentit en el crit de Novak Djokovic, que s’ha salvat del KO en l’Obert d’Austràlia i en un partit que s’ha acabat jugant sense públic a les grades el mateix dia que l’estat de Victòria ha decretat un nou confinament de la població de Melbourne, durant els pròxims cinc dies, per un rebrot de Covid-19. Novak Djokovic, lesionat als abdominals, s’ha imposat en un final de pel·lícula al nord-americà Taylor Fritz per 7-6, 6-4, 3-6, 4-6.

Una celebració amb les grades buides del campió del torneig, que després de veure’s contra les cordes s’ha sobreposat a les seves molèsties físiques per arribar als vuitens de final, en un partit espectacular per l’emoció i estranyesa per les circumstàncies i desallotjament obligat de la Rod Laver Arena en el cinquè i definitiu set. Públic desallotjat

En el 3-2 del quart set, l’àrbitre ha aturat el partit per demanar als aficionats que marxessin del Rod Laver Arena. Eren les 23.30 h a Melbourne, moment assenyalat per les autoritats sanitàries per desallotjar les instal·lacions del Melbourne Park, davant el confinament decretat de cinc dies per un rebrot de Covid-19 a l’estat de Victòria.

D’unes grades embogides amb el duel s’ha passat al silenci total. Djokovic, amb molèsties als abdominals, des de l’inici del tercer set ha vist com Fritz li reduïa l’avantatge per igualar el partit i forçar el cinquè i definitiu set. En aquesta mànega, com en les dues anteriors, Djokovic ha intentat controlar el partit al seu ritme, evitar esforços innecessaris i acabar derrotant Fritz.