Tennis

El director de l’Obert d’Austràlia, està «segur» que es podrà disputar el torneig

Els 500 tennistes aïllats de manera preventiva per un positiu esperen els resultats de les PCR

El director de l’Obert d’Austràlia, està «segur» que es podrà disputar el torneig
1
Es llegeix en minuts

Els organitzadors de l’Obert d’Austràlia han injectat una dosi d’esperança als fans que aspiren a presenciar el primer Grand Slam de la temporada. El director de l’esdeveniment Craig Tiley, s’ha mostrat «absolutament segur» de la celebració del torneig en una roda de premsa i confia que tot es desenvolupi amb normalitat a partir del dilluns 8 de febrer si no es detecten més casos. En les seves declaracions, ha mostrat la seva confiança en el protocol australià i va assegurar que la probabilitat de contagis és molt baixa.

Van saltar totes les alarmes en els circuits ATP i WTA després de la detecció d’un positiu al Grand Hyatt, un dels hotels de la «bombolla» de Melbourne. Els jugadors, amb el seu equip tècnic corresponent, van ser avisats a l’instant per aïllar-se davant la possibilitat de contagi i es mantindran confinats fins que rebin l’OK de les autoritats sanitàries.

Notícies relacionades

Avui és dia de tests per a tots els afectats, que van veure com se suspenia la jornada d’avui a Melbourne i l’ATP Cup, on Espanya havia de disputar l’eliminatòria contra Grècia. Si no hi ha sorpreses, l’organització té previst que demà continuïn les dues competicions, que tindrien tres dies per acabar.

Jugadors com Rafa Nadal van elogiar ja fa dies la tasca australiana per fer front a la Covid-19: «Quan un arriba aquí i veu que la vida és pràcticament normal, també és fruit dels grans esforços que han hagut de fer durant molts mesos. Enveja sana». L’estat de Victòria, d’uns 6,7 milions d’habitants, feia 28 dies en què no apareixia cap positiu.