PREOCUPACIÓ A AUSTRÀLIA

500 tennistes aïllats a Melbourne per un cas de Covid

Tots els partits programats per a aquest dijous han sigut anul·lats després que el treballador d’un hotel donés positiu en un test

500 tennistes aïllats a Melbourne per un cas de Covid
1
Es llegeix en minuts

Tots els partits previstos aquest dijous a Melbourne, on es desenvolupen sis tornejos preparatoris per a l’Open d’Austràlia, que ha de començar dilluns, han sigut anul·lats després de la detecció d’un cas de Covid-19 entre el personal d’un dels hotels de quarantena, on s’allotja el conjunt dels jugadors acreditats, han indicat els organitzadors. Entre 500 i 600 tennistes han sigut aïllats.

«Les autoritats sanitàries ens han informat que un membre del personal d’un hotel de quarantena havia donat positiu en la Covid-19. Les persones relacionades amb l’Open d’Austràlia que van passar la quarantena en aquest hotel ara han de ser controlades i aïllades fins que rebin un resultat negatiu», han indicat els organitzadors en un comunicat.

Diversos tornejos alhora

Notícies relacionades

«No hi haurà cap partit dijous a Melbourne. Sobre el programa de divendres es farà una comunicació posteriorment», han afegit. «Treballarem amb totes les parts per realitzar aquests tests tan aviat com sigui possible», han dit. Mig centenar de partits estaven programats dijous a Melbourne Park, on, a causa de les obligacions sanitàries, es juguen paral·lelament l’ATP Cup, dos tornejos ATP més i tres tornejos WTA aquesta setmana.

Entre 500 i 600 tennistes i altres persones acreditades a Melbourne per a l’Open d’Austràlia han sigut aïllats i han passat un test aquest dimecres després d’aquest cas de Covid del treballador d’un dels hotels on s’allotgen donés positiu en Covid-19. «Seran aïllats fins a rebre un resultat negatiu, i aquest treball serà fet demà [dijous]», ha explicat el primer ministre de l’estat de Victòria, Daniel Andrews, que no espera que aquest fet tingui un impacte en el programa del primer Grand Slam de l’any, que comença dilluns. «En aquest moment no veig impacte en l’Open d’Austràlia pròpiament dit», ha informat a la premsa.