MOLÈSTIES A L’ESQUENA

Nadal renuncia a jugar en el seu debut a l’ATP Cup

  • El número 2 mundial és baixa el primer dia per unes molèsties musculars a l’esquena.

  • Djokovic obre el torneig imposant-se a Xapovalov i Sèrbia derrota el Canadà en el doble (2-1).

Nadal renuncia a jugar en el seu debut a l’ATP Cup
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

L’estrena oficial de Rafael Nadal a l’ATP Cup haurà d’esperar almenys fins dijous en l’eliminatòria contra Grècia. El número 2 mundial va decidir no jugar el seu partit davant Alex de Miñaur per unes molèsties a l’esquena.

«He decidit junt amb el meu equip no jugar el primer partit de la Copa ATP com a conseqüència d’unes molèsties a la part inferior de l’esquena. Espero poder estar a punt dijous», ha anunciat Nadal a Twitter, abans de començar l’eliminatòria davant Austràlia.

Roberto Bautista, que tenia previst enfrontar-se al número dos australià John Millman, reemplaçarà a Nadal com a número u d’Espanya en el segon partit, mentre que Pablo Carreño ha obert l’eliminatòria guanyant Millman (6-2, 6-4).

Nadal espera poder jugar aquest dijous en la segona eliminatòria davant Grècia, on s’hauria d’enfrontar a Stefanos Tsitsipas (número 7 mundial), amb l’accés a les semifinals del torneig en joc. Nadal va arribar a Melbourne dissabte després de vèncer divendres l’austríac Dominic Thiem (7-5, 6-4) en un matx d’exhibició a Adelaide en un partit en el qual no va mostrar cap malaltia física.

Victòries de Sèrbia i Itàlia

En la primera eliminatòria de l’ATP Cup, Sèrbia, actual campiona, s’ha imposat al Canadà per 2-1. Novak Djokovic va vèncer Dennis Xapovalov per 7-5 i 7-5 mentre Milos Raonic va igualar l’eliminatòria davant Dusan Lajovic per 6-3 i 6-4. En el partit decisiu de dobles Djokovic i Filip Krajinovic van derrotar Raonic i Xapovalov per 7-5 i 7-6 (7-4).

Notícies relacionades

En l’altra eliminatòria disputada aquest dimarts Itàlia s’ha imposat a Àustria per 2-1, després que Dennis Novak guanyés Fabio Fognini ( 6-3, 6-2) i Matteo Berrettini sorprengués Thiem ( 6-2, 6-4). Berrettini i Fognini van decantar el triomf italià davant Thiem i Novak (6-1, 6-4).

.

Temes:

Rafa Nadal