Reconeixement esportiu

Nadal rep el màxim guardó de Madrid

El tennista és condecorat amb la Gran Creu de l’Orde del Dos de Maig «pel seu descomunal palmarès», diu la presidenta de la Comunitat, Díaz Ayuso

segea55925061 london  united kingdom   19 11 2020   rafael nadal of spain 201119222038

segea55925061 london united kingdom 19 11 2020 rafael nadal of spain 201119222038 / ANDY RAIN

1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal ha rebut aquest dijous la Gran Creu de l’Orde del Dos de Maig de mans de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en un acte que ha tingut lloc a la Reial Casa de Correus, seu del Govern regional.

«S’ha reconegut el seu descomunal palmarès esportiu i els seus mèrits extraordinaris com a persona. Tenim davant de nosaltres el millor esportista de tots els temps, amb valors, a més, com la humilitat, l’esforç, la disciplina i el respecte al rival», ha destacat en el seu discurs Díaz Ayuso.

Record a les víctimes de la Covid

El número 2 mundial ha recordat en primer lloc les víctimes de la pandèmia i les seves famílies. «No exagero si dic que a tots ens ha afectat d’una manera o d’una altra, però vull enviar un missatge d’ànim a les famílies que han perdut un ésser estimat. I volia dedicar unes paraules al personal sanitari, especialment als de Madrid, molt castigats en la primera onada, i a les Forces i Seguretat de l’Estat, gràcies».

Notícies relacionades

El tennista ha reconegut que «és un honor rebre aquest guardó i vull compartir-lo amb tots els ciutadans de Madrid. Sempre rebo un carinyo especial per part de tots aquí. En l’esportiu, en aquesta ciutat es dona suport a tot l’esport».

Del món de l’esport també han rebut aquest reconeixement Francisco Fernández Ochoa, a títol pòstum; el campió del món de motociclisme Ángel Nieto; el tennista Manuel Santana; el ciclista Alberto Contador; el patinador Javier Fernández; el jugador de bàsquet Felipe Reyes, i l’entrenador de futbol Vicente del Bosque, entre d’altres.

Temes:

Rafa Nadal