doble anunci

Zverev admet la seva paternitat i nega les acusacions de violència

Brenda Patea, excompanya del tennista alemany, anuncia que espera un fill seu i Olga Xaripova, una altra exnòvia, denuncia haver patit maltractaments

zentauroepp54836575 alexander zverev  of germany  reacts during a match against 200910184316

zentauroepp54836575 alexander zverev of germany reacts during a match against 200910184316 / Seth Wenig

1
Es llegeix en minuts
El Periodico

Alexander Zverev ha anunciat a les xarxes socials la seva pròxima paternitat i ha negat rotundament, alhora, les acusacions de violència d’una de les seves exnòvies.

El tennista alemany, recent finalista de l’Obert dels Estats Units i número 7 mundial, ha confirmat que serà el pare del nadó que espera la seva excompanya, la model alemanya Brenda Patea, que ho va revelar al diari alemany ‘Bild’ fa uns dies.

En el mateix comunicat, Zverev, de 23 anys, desmenteix la denúncia de la russa Olga Xaripova, una altra de les seves exnòvies, que a Instagram l’acusa patir violència domèstica.

Sense anomenar mai Zverev, Xaripova, ha explicat la dolorosa experiència viscuda a Nova York, durant l’Obert dels Estats Units del 2019, la nit en què diu que va ser maltractada pel tennista alemany. «Hi va haver una discussió i em va colpejar el cap contra la paret i em va deixar ajaguda a terra. Vaig sortir corrents de l’hotel descalça. Va mirar d’escanyar-me amb un coixí, em va torçar els braços..., estava realment espantada per la meva vida. Aquesta no va ser la primera vegada ni l’última en la qual m’aixecava la mà. Sasha es va enutjar perquè vam arribar una mica tard a l’hotel», assegura Xaripova que, aquell dia, es va refugiar a casa d’uns amics a Nova York.

Notícies relacionades

Davant aquesta situació, Zverev ha optat per donar la seva versió a Twitter. «Els últims dies han sigut bastant complicats per a mi. Seré pare als 23 anys. Tot i que Brenda i jo ja no estem junts, tenim una bona relació i estaré a l’altura de la meva responsabilitat com a pare», ha escrit el tennista a la xarxa social.

Acusacions infundades

Quant a les acusacions de violència Zverev diu que «són infundades». «Em posa molt trist. Ens coneixem des que érem nens, hem compartit moltes coses junts. Lamento que faci aquestes declaracions perquè simplement no són certes. Teníem una relació però es va acabar fa molt. Per què Olga fa ara aquestes declaracions, ara, no ho sé. Espero que trobem la manera de tractar-nos de forma raonable i novament respectuosa», conclou Zverev.