les declaracions del campió

Nadal: «Jugar enfadat hauria sigut un mal començament»

El número 2 mundial evita queixar-se de l'hora en què va haver de jugar el partit de quarts contra Sinner

zentauroepp55293960 spain s rafael nadal prepares to serve against italy s janni201006233548

zentauroepp55293960 spain s rafael nadal prepares to serve against italy s janni201006233548 / Alessandra Tarantino

1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal va evitar queixar-se de l’hora tardana a què va haver d’afrontar el seu partit de quarts de final de Roland Garros contra l’italià Jannik Sinner i va assegurar que «cal acceptar-ho».

«No he jugat enfadat, seria un mal començament, i més a quarts de Roland Garros. He acceptat les condicions, s’han donat un cúmul de circumstàncies, sé que no és l’ideal, però sobretot per la temperatura. Però en un torneig de dues setmanes passen coses i cal mirar d’adaptar-se», va assenyalar l’espanyol, després de vèncer l’italià per 7-6 (4), 6-4 i 6-1. Nadal va considerar que feia massa fred i que en un esport com el tennis, on hi ha moltes aturades, pot ser perillós per als organismes.

Malgrat això, Nadal va assegurar haver «guanyat un partit difícil contra un gran rival». «És el meu segon torneig en sis mesos i estar a semifinals a Roland Garros és una bona notícia. Segueixo preparat per donar el millor de mi», va comentar.

«Fins ara he fet les coses bé des que vaig arribar, que és intentar buscar el camí adequat per tenir opcions per aconseguir un bon resultat. Això està fet, però crec que queda el més difícil», va comentar. Sobre el seu pròxim rival, l’argentí Diego Schwartzman, Nadal va assegurar que serà «difícil».

«Donaré el millor de mi, jugar amb agressivitat, i mirar de fer algunes coses diferents de les que vaig fer a Roma. Estic amb la il·lusió i la motivació i l’actitud de fer-ho, des de demà començo a preparar-ho», va comentar. Schwartzman el va guanyar en les semifinals del Foro Italico.

Notícies relacionades

«Diego parteix amb lleuger avantatge. Però és veritat que estem en un torneig especial per a mi. Les condicions són mes favorables per al seu estil de joc, però he de buscar el meu camí per fer-li mal i tenir opcions de guanyar. En semifinals és sempre un partit difícil, accepto el repte amb la màxima il·lusió», va dir.

I