Bautista s'enfrontarà a Djokovic en les semifinals de Cincinnati

roberto-bautista

roberto-bautista

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Roberto Bautista s’enfrontarà aquest dijous a Novak Djokovic en una de les semifinals del Masters 1000 de Cincinnati. El tennista castellonenc ha eliminat l’anterior campió del torneig, el rus Daniil Medvedev al qual s’ha imposat per 1-6, 6-4 i 6-3.

«Ha sigut un gran triomf i una de les meves millors victòries. Després de perdre el primer set he pensat en moltes coses dolentes», ha admès Bautista, vuitè cap de sèrie, que ha perdut el primer set en mitja hora. La clau de la seva reacció ha estat fonamentada a jugar més agressiu i aixecar un 0-40 en el primer joc del segon set. «Estar de nou amb un 2-0 en contra hauria complicat molt més el partit», ha valorat.

21 victòries seguides

Notícies relacionades

Bautista, que juntament amb Pablo Carreño van ser els dos únics espanyols que van entrar al quadro principal del Masters 1000 de Cincinnati, arriba per primera vegada a les semifinals del torneig que precedeix l’Obert dels Estats Units.  El seu pròxim rival serà el número 1 mundial, Djokovic,que en l’altre partit de quarts s’ha imposat a l’alemany Jan Lennard Struff (6-3, 6-1). El duel entre Djokovic i Bautista serà el dotzè entre els dos tennistes, amb avantatge de 8-3 per al número u del món en els 11 anteriors.

Djokovic ha aconseguit la 21 victòries consecutives des que va començar la temporada i es va imposar en l’Obert d’Austràlia. El número u del món ha arribat  a les semifinals del Masters 1000 de Cincinnati, que aquest any es disputa a Flushing Meadows per la pandèmia del coronavirus, per vuitena vegada i ha conquistat el títol només una vegada, el 2018.