Bautista s'estrena amb victòria després de sis mesos aturat

Tennis - Australian Open - Third Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 24, 2020 - Spain’s Roberto Bautista Agut in action during the match against Croatia’s Marin Cilic. REUTERS/Kim Hong-Ji

Tennis - Australian Open - Third Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 24, 2020 - Spain’s Roberto Bautista Agut in action during the match against Croatia’s Marin Cilic. REUTERS/Kim Hong-Ji / Kim Hong-Ji (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Roberto Bautista s’ha classificat per als vuitens de final del Masters 1.000 de Cincinnati en la tornada del circuit ATP després de gairebé sis mesos suspès per la pandèmia del coronavirus. El tennista castellonenc s’ha imposat en el primer partit que jugava a les instal·lacions de Flushing Meadows –on s’ha traslladat el torneig– al francès Richard Gasquet per 7-5 i 6-1.

El debut de dos dels favorits al títol com l’austríac Dominik Thiem i l’alemany Alexander Zverev no ha sigut tan positiu. Els dos tennistes han sigut eliminats pel serbi Flip Krajinovic (6-2, 6-1) i per l’escocès Andy Murray (6-3, 3-6, 7-5), que tornava al circuit després de la seva operació al maluc i després d’haver anunciat la retirada de les pistes per culpa d’aquesta lesió. El número 1 mundial Novak Djokovic ha superat la seva estrena amb més dificultats de les que podia esperar davant el lituà Ricardas Barankis (72 mundial) al qual s’ha imposat per 7-6 (2) i 6-4, tenint molèsties en un colze.

Notícies relacionades

Bautista, que ha quedat com a únic espanyol a vuitens del torneig, s’enfrontarà al rus Karen Khatxanov que ha eliminat l’asturià Pablo Carreño per 7-6 (8) i 6-1.

En el torneig femení també s’han donat sorpreses amb l’eliminació dels dos primers caps de sèrie, la txecoslovaca Karolina Pliskova i la nord-americana Sofia Kenin, campiona de l’Obert d’Austràlia. La nord-americana Serena Williams amb un cop de calor ha hagut de remuntar un 2-5 en el tercer set abans d’imposar-se a l’holandesa Arantxa Rus, que venia de la prèvia, per 7-6 (6), 3-6 i 7-6 (0).