Piqué veu «difícil» que es disputi la Copa Davis aquest any

marcosl50870528 madrid  12 11 2019 deportes  acto de presentaci n oficial de200511091944

marcosl50870528 madrid 12 11 2019 deportes acto de presentaci n oficial de200511091944 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué, propietari de Kosmos, companyia que organitza les finals de la Copa Davis, va confessar ser «pessimista» davant de la possibilitat que se celebri l’edició del 2020 a Madrid, ja que «sense gent és difícil» i la crisi del coronavirus manté «molta incertesa».

«Hi ha molta incertesa. Intentem estar al corrent de tot el que diu el CSD i el Govern sobre això, si podrem posar gent a la Caixa Màgica. Ho veig una mica pessimista, perquè una Copa Davis sense gent és difícil, però veurem», va indicar el futbolista del FC Barcelona aquest diumenge en una entrevista en el programa ‘Partidazo de Movistar’.

«Hi ha diferents opcions, ningú té ara la seguretat que podrem jugar a porta tancada» (Piqué)

Piqué no va sentenciar la segona edició del nou format de la Copa Davis, que de nou està previst que aculli Madrid com el 2019, on es va emportar el títol l’Espanya de Rafael Nadal. «Hi ha diferents opcions, ningú té ara la seguretat que podrem jugar o a porta tancada», va dir. 

«A mesura que passin les setmanes anirem tenint una mica de claredat en el tema, dins de la qual cosa es pugui. Per treballar ara és complicat, estem preparats per si al final l’acabem organitzant», va concloure.

Els equips participants

La celebració de la competició està prevista del 23 al 29 de novembre del 2020, tot i que de moment les entrades encara no s’han posat a la venda.

Notícies relacionades

Els equips classificats per a aquesta segona edició del nou format de la Copa Davis són EspanyaRússia i l’Equador (grup A); Canadà, Kazakhstan i Suècia (grup B), França, Gran Bretanya i República Txeca (grup C); Croàcia, Austràlia i Hongria (grup D); Estats Units, Itàlia i Colòmbia (grup E) i Sèrbia, Alemanya i Àustria (grup F). 

El guanyador de cada grup i els dos millors segons dels sis grups accedeixen a les rondes eliminatòries de quarts, semifinals i final.