ESTRELLA PROPERA

Xaràpova dona el seu número de telèfon per xatejar amb els fans durant el confinament

«Vull que m'escrigueu el que penseu», proposa l'extennista russa als seus seguidors

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17 †Tennis player Maria Sharapova. REUTERS/Danny Moloshok

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17 †Tennis player Maria Sharapova. REUTERS/Danny Moloshok / DANNY MOLOSHOK (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

L'extennista russa Maria Xaràpova ha compartit el seu número de telèfon a través de les xarxes socials per parlar amb aficionats i respondre preguntes durant el confinament per la pandèmia global de coronavirus, una manera per suportar l'obligat «distanciament físic».

«Vaig intentar trobar una manera de posar-me en contacte amb tots, perquè la setmana passada em vaig divertir molt fent una videoconferència amb preguntes i respostes amb 150 de vosaltres. Vaig deixar aquest videoxat amb ganes de tornar a fer-ho», explica en un vídeo al seu compte oficial de Twitter.

Així, la cinc vegades guanyadora d'un 'Grand Slam' reconeix que vol estar «més connectada» amb el món dins del seu confinament a casa. «Una gran part d'això es deu que tots estem vivint aquesta separació junts, aquest distanciament físic», assenyala la número 1 de la WTA durant 21 setmanes.

L'extennista acompanya la publicació del seu número de telèfon. «Vull que m'escrigueu el que penseu. Aquesta és la meva idea: vull que m'escriguis un missatge amb el que penses a un número que deixaré a la pantalla», finalitza.

Retirada des del 26 de febrer

El passat 26 de febrer, Sharapova va anunciar la seva retirada de l'esport professional. «¿Com deixes enrere l'única vida que has conegut? ¿Com t'allunyes de les pistes en les quals has entrenat des que eres una nena, el joc que estimes, un que et va portar llàgrimes i alegries indescriptibles, un esport on vas trobar una família i aficionats que et van animar durant més de 28 anys? Soc nova en això, així que, sisplau, perdoneu-me. Tennis: m'estic acomiadant», va anunciar en un article a la revista 'Vanity Fair'.

Notícies relacionades

Sharapova va conquerir Wimbledon el 2004, quan amb prou feines tenia 17 anys, i l'US Open el 2006. Posteriorment, també va guanyar l'Open d'Austràlia (2008) abans de completar el seu palmarès de 'grans' amb dos entorxats a Roland Garros (2012 i 2014).

A més, va ocupar durant 21 setmanes el número u mundial i entre els seus assoliments també es compten la plata olímpica a Londres 2012 o la Copa Federació del 2008. El 2016, va ser sancionada dos anys per donar positiu per meldonium.