tennis

El Masters 1.000 de Madrid no es jugarà el 2020 pel coronavirus

«Sens dubte, és la situació més trista que hem viscut en aquests 19 anys de torneig», valora Manuel Santala al comunicat oficial

nadal

nadal / OSCAR DEL POZO (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mutua Madrid Open de tennis anuncia la seva cancel·lació definitiva com a conseqüència de l’epidèmia Covid-19 i després de la decisió de la Federació Internacional de Tennis (ITF) de suspendre totes les activitats fins al 7 de juny. 

«Estem molt decebuts per la cancel·lació del torneig, però la salut dels aficionats, dels jugadors i dels treballadors és el que més importa en aquest moment», ha dit Feliciano López, director del Mutua Madrid Open. «Havíem treballat molt aquests mesos, juntament amb tots els nostres patrocinadors i proveïdors, per preparar la millor edició possible, com fem cada any, però la nostra prioritat és la seguretat de tots els que s’havia de trobar a la Caja Mágica al maig». 

«Sens dubte, és la situació més trista que hem viscut en aquests 19 anys de torneig», va reconèixer Manolo Santana, president d’honor del Mutua Madrid Open. «Són temps molt difícils i l’únic que ens queda és apel·lar a la responsabilitat i ser forts per esperar que tota aquesta situació es normalitzi com més aviat millor».

Roma, el pròxim

La cancel·lació dels Masters 1.000 d’Indian Wells, Miami i Montecarlo i l’anunci de l’ATP de la suspensió del circuit, de moment, fins al 20 d’abril, i del circuit femení WTA fins al 2 de maig, a més del canvi de dates de Roland Garros, han portat a prendre la decisió que els responsables no havien pres, tot i que l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, ja feia pensar en aquesta decisió que s’han vist obligats a prendre com la resta de tornejos del món.

Notícies relacionades

La setmana següent del Masters 1.000 de Madrid s’ha de disputar el de Roma al Foro Itálico i, tot i que no se n’ha anunciat la suspensió, els responsables italians no tardaran a unir-se a la llarga llista de cancel·lacions.

Tots els aficionats que hagin comprat entrades per al Mutua Madrid Open 2020 rebran les mateixes entrades (la mateixa ubicació i sessió) per a la pròxima edició sense cap despesa addicional. En cas de no estar interessats a mantenir les entrades per a la següent edició, qualsevol aficionat que hagi comprat les entrades a través dels canals de venda oficials del torneig pot sol·licitar el reemborsament a través de mutuamadridopen.com/cancelacion.

Temes:

Coronavirus