Camí de la Caja Mágica

Els favorits sense els seus millors jugadors es classifiquen per a la fase final de la Copa Davis

Àustria, Alemanya, Itàlia, Austràlia i els Estats Units aconsegueixen classificar-se mentre cauen l'Argentina, Bèlgica i el Japó

AME2081. BOGOTÁ (COLOMBIA), 07/03/2020.- El equipo de Colombia para la Copa Davis celebra la clasificación a las finales este sábado, en el Palacio de los Deportes en Bogotá (Colombia). Galán, de 23 años, dio este sábado a Colombia la clasificación a las finales de la Copa Davis al vencer por 6-3 y 6-4 a Juan Ignacio Londero, con lo que selló el triunfo 3-1 del equipo, que así viajará por segundo año consecutivo a Madrid. EFE/Mauricio Dueñas Castañeda

AME2081. BOGOTÁ (COLOMBIA), 07/03/2020.- El equipo de Colombia para la Copa Davis celebra la clasificación a las finales este sábado, en el Palacio de los Deportes en Bogotá (Colombia). Galán, de 23 años, dio este sábado a Colombia la clasificación a las finales de la Copa Davis al vencer por 6-3 y 6-4 a Juan Ignacio Londero, con lo que selló el triunfo 3-1 del equipo, que así viajará por segundo año consecutivo a Madrid. EFE/Mauricio Dueñas Castañeda / MAURICIO DUEÑAS CASTAÑEDA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Àustria sense Dominic Thiem (número 3 mundial), Alemanya sense Alexander Zverev (7), Itàlia sense Matteo Berrettini (8), Austràlia sense Alex de Miñaur (26) i Nick Kyrgios (39) i els Estats Units sense John Isner (21) al seu equip seran a la fase final de la Copa Davis que es disputarà a Madrid del 23 al 29 de novembre que ve. 

L’absència dels seus millors tennistes sí que va passar factura a l’Argentina sense Diego Schwartzman (14) ; a Bèlgica sense David Goffin (10) i al Japó sense Kei Nishikori, lesionat, ja que els tres països estan eliminats. 

Notícies relacionades

També van aconseguir classificar-se en les 12 eliminatòries disputades aquest cap de setmana Croàcia, que va poder comptar amb Marin Cilic al seu equip, Eslovàquia, Hongria, el Kazakhstan, Suècia, Colòmbia i l’Equador.

Els 12 equips classificats aquest cap de setmana s’uniran a la Caja Mágica de Madrid als sis països directament classificats sense jugar la fase prèvia. Espanya, com a campió del 2019; el Canadà, com a finalista; la Gran Bretanya i Rússia, com a semifinalistes, i Sèrbia i França, com a convidats.

Els resultats de les eliminatòries

CROÀCIA 3 – ÍNDIA 1 (Dom Sportova, Zagreb)

Temes:

Copa Davis