primer títol

Mladenovic i Babos es coronen en el doble d'Austràlia

La parella formada per la francesa i l'hongaresa derroten a la final la txeca Strýcová i la taiwanesa Hsieh en dos sets

Tennis - Australian Open - Women’s Doubles Final - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 31, 2020  Hungary’s Timea Babos and France’s Kristina Mladenovic celebrate with the trophy after winning the final against Taiwan’s Su-Wei Hsieh and Czech Republic’s Barbora Strycova. REUTERS/Edgar Su

Tennis - Australian Open - Women’s Doubles Final - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 31, 2020 Hungary’s Timea Babos and France’s Kristina Mladenovic celebrate with the trophy after winning the final against Taiwan’s Su-Wei Hsieh and Czech Republic’s Barbora Strycova. REUTERS/Edgar Su / EDGAR SU (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

La parella formada per la francesa Kristina Mladenovic i la hongaresa Timea Babos es van proclamar campiones de l'Open d'Austràlia en la modalitat de dobles femení després de superar les número u, la txeca Barbora Strýcová i la taiwanesa Su-Wei Hsieh, per 6-2 i 6-1 en un partit que va superar lleugerament l'hora de durada. L'hongaresa i la francesa van repetir triomf dos anys després de la seva victòria a la final del 2018 contra les russes Iekaterina Makàrova i Elena Vesnina por 6-4 i 6-3.

 Les seves rivals d'aquest divends, Hsieh Strýcová, no van correspondre a l'elevat nivell desplegat a les semifinals contra les russes Barbora Krejcikova i Iekaterina Makàrova després de vèncer per 6-2 i 6-3, i van rebre una mànega en contra per primera vegada des que va arrencar la competició.

El palmarès

No van allargar cap dels partits Mladenovic i Babos fins al tercer set, tot i que van tenir un xoc més renyit en les semifinals després de superar les germanes taiwaneses Latisha Chan i Chan Hao-Ching per 7-5 i 6-2.

Notícies relacionades

Després del seu nou títol a Melbourne Park, la francesa Mladenovic acumula un total de quatre corones Grand Slam, dues a Austràlia (2018 i 2020) i dues a París (2016 i 2019); mentre que l'hongaresa va aconseguir-ne la tercera després dels seus títols a Roland Garros (2019) i Austràlia (2018 i 2020).

Independentment del resultat, la jugadora asiàtica Hsieh va assegurar la seva primera posició en la classificació de dobles WsTA després d'haver disputat la final.