semifinal a Melbourne

Thiem es classifica per a la final de l'Obert d'Austràlia

El tennista austríac ha derrotat en quatre sets Alexander Zverev en un partit molt disputat (3-6, 6-4, 7-6 i 7-6)

thiem

thiem / GREG WOOD (AFP)

1
El Periódico

Dominic Thiem s’ha classificat per a la final de l’Obert d’Austràlia al vèncer Alexander Zverev en quatre sets (3-6,6-4, 7-6 i 7-6). L’austríac ha suat la cansalada per remuntar el partit i, a partir del segon set, ha agafat la confiança necessària per derrotar el seu contrincant.

Thiem jugarà la primera final de Grand Slam de la seva carrera i ho farà davant de Novak Djokovic. El torneig que està fent Thiem està sent molt bo, ja que va eliminar Rafa Nadal i ha guanyat Zverev en un partit molt disputat. La gran final la disputarà contra el tennista que més en forma està en aquests moments. Serà el gran desafiament del tennista austríac.

Partit molt igualat

El mal inici de Thiem ha sigut compensat amb un segon set més brillant que el primer. No obstant, en tot el matx, Zverev ha demostrat que no es rendiria fàcilment i que per guanyar-lo calia estar molt concentrat. Ha sigut en el tercer set quan Thiem ha començat a creure’s que es podia classificar per a la gran final, i en el quart set ja tingut més seguretat.

El ‘tie-break’ ha arribat després de gairebé quatre hores de partit. Finalment, Zverev ha notat el cansament i la confiança i la qualitat del seu oponent han sigut decisius per emportar-se el duel.

Primera final de Grand Slam

La classificació de Thiem per a la final de l’Obert d’Austràlia serà el desafiament més gran de la seva carrera. No serà gens fàcil, al davant tindrà Djokovic, que ha guanyat les set finals a Melbourne que ha disputat. A més, el serbi va vèncer Federer  en les semifinals de l’Obert en tres sets i va tenir molt menys desgast físic i mental que Thiem, però el serbi haurà de competir contra un tennista que té molta fam de guanyar el seu primer títol Grand Slam.