Derrota a Melbourne

Serena torna a caure en un Grand Slam i s'allunya del rècord

La nord-americana va ser eliminada de l'Obert d'Austràlia per la xinesa Qiang Wang

Melbourne (Australia), 24/01/2020.- Serena Williams of the USA in action against Qiang Wang of China during a third round Women’s Singles match on day five of the Australian Open tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 24 January 2020. (Tenis, Abierto, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL DODGE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY

Melbourne (Australia), 24/01/2020.- Serena Williams of the USA in action against Qiang Wang of China during a third round Women’s Singles match on day five of the Australian Open tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 24 January 2020. (Tenis, Abierto, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL DODGE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY / MICHAEL DODGE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La tennista nord-americana Serena Williams va tornar a quedar eliminada d’un Grand Slam a l’ensopegar davant de la xinesa Qiang Wang per 6-4, 6(2)-7 i 7-5 a Melbourne Park. Així doncs, seguirà, com a mínim, quatre mesos més, fins a l’inici de Roland Garros, sense igualar amb 24 títols ‘major’ l’australiana Margaret Court.

La xinesa va canviar dràsticament la imatge que va donar davant la tennista de Michigan en l’últim Obert dels Estats Units, quan va perdre amb estrèpit per 6-1 i 6-0.

A més, la campiona de set títols en el torneig de la vora del riu Yarra baixarà considerablement en la classificació WTA després que l’any passat arribés als quarts de final, en què va caure davant la txeca Karolina Pliskova. Respecte al xoc, la tennista nord-americana no va poder igualar la seva immillorable versió de primera i segona ronda, en les quals va concedir un total de vuit jocs, i va caure per primera vegada en catorze anys en la tercera ronda.

Tímida reacció

Notícies relacionades

La jugadora xinesa Wang, que s’enfrontarà en la següent eliminatòria a la tunisiana Ons Jabeur, no es va veure afectada pel revés sofert en el segon parcial quan la jugadora nascuda a Saginaw (Estats Units) va aixecar un joc en la restada quan el marcador reflectia un cinc a quatre a favor de l’asiàtica.

Djokovic guanya sense problemes

Novak Djokovic va minimitzar amb un imparable servei el japonès Yoshihito Nishioka, que arribava en un bon estat de forma al partit, es va imposar per un contundent 6-3, 6-2 i 6-2 i s’enfrontarà amb l’argentí Diego Schwartzman en els vuitens de final del torneig.