l'anècdota de Melbourne

Les imatges del gest de Nadal després de clavar un cop de pilota a una aplegapilotes

El tennista mallorquí va interrompre el partit davant de Delbonis per interessar-se per la nena a la qual havia colpejat

Tennis - Australian Open - Second Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 23, 2020. Spain’s Rafael Nadal passes a ball girl his head band after winning the match against Argentina’s Federico Delbonis. REUTERS/Hannah McKay

Tennis - Australian Open - Second Round - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 23, 2020. Spain’s Rafael Nadal passes a ball girl his head band after winning the match against Argentina’s Federico Delbonis. REUTERS/Hannah McKay / HANNAH MCKAY (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal va protagonitzar un dels moments de la jornada de l’Obert d’Austràlia, i no només per la victòria davant l’argentí Federerico Delbonis, que el catapulta a la tercera ronda, sinó perquè durant el partit va clavar un cop de pilota a una de les aplegapilotes, que era a prop de la xarxa.

Notícies relacionades

«M’he espantat perquè tenia un gran cop. La bola venia molt forta perquè era una devolució a la qual li has de sumar la velocitat del servei. Ha sigut una crac perquè ho ha afrontat amb molta enteresa, i la bola li ha anat directa al cap», va relatar Nadal després de la seva victòria, i a peu de pista, comentant aquesta jugada, que es va produir al contestar una servei de l’argentí, quan va disparar la seva dreta.

«Li queia alguna llagrimeta, però la nena és una crac. Ha aguantat el tipus de manera fantàstica i és un exemple», va dir Nadal, que després va fer un petó a la nena i li va regalar, a més, una cinta dels cabells.

Temes:

Rafa Nadal