24 d’oct 2020

Anar al contingut

BON INICI D'ANY DE LA TENNISTA

Muguruza passa als quarts de final de Shenzhen

L'espanyola, que ha vençut en dos sets (6-1 i 7-6) la nord-americana Shelby Rogers, no havia arribat tan lluny en un torneig des de fa nou mesos

El Periódico

Muguruza passa als quarts de final de Shenzhen

SHENZHEN OPEN

Garbiñe Muguruza ha passat als quarts de final del torneig de Shenzhen (Xina). L’espanyola s’ha imposat a la seva contrincant nord-americana Shelby Rogers en dos sets (6-1 i 7-6) i torna a uns quarts en competició oficial nou mesos després.

El partit ha sigut plàcid en el primer set, però s’ha complicat en el segon. Rogers ha mostrat la seva millor versió en el segon però el ‘tie-break’ se l’ha emportat Muguruza.

La tennista espanyola ha començat el 2020 amb dues victòries i s’enfrontarà en els quarts de final davant de Zarina Diyas. El partit es disputarà el 9 de gener.

Primers quarts des de Monterrey

Muguruza no havia arribat als quarts de final d’una competició des de la seva victòria al trofeu de Monterrey (Mèxic). La seva eliminació en els vuitens de final del Roland Garros 2019 li va impossibilitar continuar sumant llocs al rànquing WTP; encara així, l’espanyola es manté en el número 35.

«Cada partit és molt important ara i vull jugar-ne com més millor, així que soc feliç per poder seguir», ha comentat Muguruza al valorar el partit.