DERROTA INESPERADA

Bautista estrena el seu 'top ten' amb una derrota

El tennista castellonenc cau eliminat a la primera ronda pel kazakh Kukuhskin

Bautista estrena el seu 'top ten' amb una derrota

Emilee Chinn

Es llegeix en minuts

El Periódico

Roberto Bautista arribava a Nova York amb la màxima il·lusió. Acabada d’estrenar la seva classificació com a top ten i unes semifinals a Wimbledon el de Castelló va caure en la seva estrena a l’Open dels Estats Units contra el kazakh Mikhaïl Kukushkin (47 mundial) que l’ha derrotat per 3-6, 6-1, 6-4, 3-6 i 6-3.

Et pot interesar

El tennista castellonenc va començar dominant amb facilitat a l’apuntar-se la primera màniga en tot just 33 minuts, però Kukushkin ha reaccionat amb una contundència inesperada, igualant el marcador a la segona mànega, en què només ha cedit un joc i ha dominat amb la seva agressivitat i potència (17 cops guanyadors), per després avançar-se en el tercer 6-4. Bautista ha reaccionat per forçar el cinquè i definitiu set i semblava que salvaria la situació quan ha trencat el servei del seu rival (2-1). Kukushkin ha reaccionat per fer dos breaks (2-2 i 5-2) i ja no ha deixat escapar la victòria.

La derrota en primera ronda de Bautista li complica la il·lusió per classificar-se per primera vegada per a les finals ATP que es disputaran a Londres el mes de novembre.