ja en semifinals

Nadal derrota Verdasco en el duel espanyol de Roma

El número 1 mundial, Djokovic, salva dos 'match ball' contra Del Potro

nadal-roma

nadal-roma / Andrew Medichini (AP)

1
Es llegeix en minuts

Rafael Nadal ha derrotat, aquest divendres, el seu compatriota Fernando Verdasco en el partit de quarts de final corresponent al Master 1000 de Roma. D’aquesta manera, el tennista mallorquí ha accedit a les semifinals, en què s’enfrontarà al grec Stefanos Tsitsipas, que es va classificar de manera directa després de la retirada de Roger Federer per una lesió a la cama dreta.

Nadal ha vençut el seu rival madrileny per 6-4 i 6-0 en un partit disputat en la primera mànega en què Verdasco ha ofert una gran resistència i en cap moment s’ha donat per vençut. Després, en el segon set, es va ensorrar.

Batalla i remuntada

Notícies relacionades

En l’altra semifinal s’enfrontaran l’argentí Diego Schwartzman i el número 1 mundial, el serbi Novak Djokovic, després que tots dos superessin el japonès Kei Nishikori per 6-4 i 6-2 i l’argentí Juan Martín del Potro per 4-6, 7-6 (8-6) i 6-4, respectivament. Per aconseguir passar a la penúltima ronda Djokovic va haver de remuntar un partit que va finalitzar la una de la matinada d’aquest dissabte després de 2 hores i 12 minuts de batalla i d’aixecar el número 1 mundial un 5-2 en el ‘tie-break’ i dos ‘match ball’ en contra amb 6-4 per a Del Potro. 

En el torneig femení les semifinals enfrontaran l’holandesa Kiki Bertens, última campiona a Madrid la setmana passada, amb la britànica Joana Konta iKarolina Pliskova, número 2 mundial, amb la grega Maria Sakkari, la gran sorpresa del torneig italià.