EL CAMPIÓ, ENDAVANT

Federer sua de valent per continuar viu a Austràlia

L'últim vencedor a Melbourne venç el britànic Evans amb moltes dificultats

EPA9769. MELBOURNE (AUSTRALIA), 16/01/2019.- El suizo Roger Federer durante el partido que le enfrentó al británico Daniel Evans en la segunda ronda del Abierto de tenis de Australia hoy, 16 de enero de 2019 en Melbourne (Australia). EFE/ Lynn Bo Bo

EPA9769. MELBOURNE (AUSTRALIA), 16/01/2019.- El suizo Roger Federer durante el partido que le enfrentó al británico Daniel Evans en la segunda ronda del Abierto de tenis de Australia hoy, 16 de enero de 2019 en Melbourne (Australia). EFE/ Lynn Bo Bo / LYNN BO BO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El suís Roger Federer va complir en la seva segona posada en escena davant el britànic Daniel Evans, després de vèncer per 7-6 (5), 7-6 (3) i 6-3, però va patir més de l’esperat en les dues primeres mànegues davant d’un jugador procedent de la prèvia. Federer, que compta amb sis títols a Melbourne, va tenir el seu primer moment complicat en el recorregut per defensar la corona aconseguida el 2018 i es va veure sorprès per un llançat Evans, que ocupa actualment la posició 186a de la llista ATP.

El britànic, que va caure en els vuitens de final davant el francès Jo-Wilfried Tsonga després d’eliminar el croat Marin Cilic (6) en l’edició del 2016, no va acusar el resultat de la primera mànega i va igualar la ruptura inicial del suís per establir el 5-5 en el segon parcial.

Triomf de Verdasco

Notícies relacionades

Federer, que podria conquerir el seu 20è títol de Grand Slam a Melbourne, va sentenciar el partit després d’apuntar-se també el segon parcial, i va certificar-lo per 6-3 en un últim set en què Evans va abaixar les revolucions.

Fernando Verdasco (26), per la seva part, va vèncer amb solvència davant el moldau Radu Albot per 6-1, 7-6 (2) i 6-2, i es va convertir en el primer espanyol a accedir a la tercera ronda a Melbourne. El seu pròxim rival serà el croat Marin Cilic (6), vigent finalista, que va doblegar el jove nord-americà Mackenzie McDonald, 81è classificat mundial, per 7-5, 6-7 (9), 6-4 i 7-5 després de gairebé quatre hores de partit.

Més favorits

El grec <strong>Stefanos Tsitsipas</strong> (14), el croat <strong>Marin Cilic </strong>(6) i el rus <strong>Karén Khatxànov</strong> (10) no es van complicar en els seus enfrontaments de segona ronda amb el serbi Viktor Troicki, el nord-americà Mackenzie McDonald i el japonès Yoshihito Nishioka, respectivament.