LES ÚLTIMES APARICIONS D'UN CAMPIÓ

Murray perd en primera ronda a Austràlia davant de Bautista

L'escocès podria haver jugat el seu últim partit en un gran

jcarmengol46541251 tennis   australian open   first round   melbourne arena  me190114131851

jcarmengol46541251 tennis australian open first round melbourne arena me190114131851 / LUCY NICHOLSON

1
Es llegeix en minuts

El castellonenc Roberto Bautista va trencar les esperances d’Andy Murray de seguir endavant enl’Obert d’Austràlia de tennis, possiblement un dels últims grans que jugui en la seva carrera esportiva, per no dir l’últim, a la qual l’escocès vol posar punt final aquest mateix any, al no haver pogut superar el dolor que li produeix el maluc, intervingut quirúrgicament fa un any, el gener del 2018.

Murray va estar a punt de prolongar la seva estada a Melbourne, però després d’una llarga i crua batalla de 4 hores i 9 minuts, va sucumbir davant de Bautista, campió recentment a Doha (Qatar) en cinc sets: 6-4, 6-4, 6-7 (5-7), 6-7 (4-7) i 6-2.

El públic australià va recolzar en tot moment l’intent del tennista britànic, que va ser capaç d’aixecar dos sets en contra, però no va poder lluitar en l’últim, en què va acabar perdent amb un últim joc en blanc.

Notícies relacionades

Bautista es va mostrar comprensiu amb l’actitud del públic, fred amb ell i molt decantat en favor de l’escocès, guanyador de tres títols de Grand Slam i amb cinc finals perdudes a Austràlia. "L’Andy es mereixia aquest ambient. Ha sigut un partit increïble... Vull felicitar-lo per tot el que ha fet pel tennis", va reconèixer el tennista espanyol, que ara s’enfrontarà en la segona ronda amb l’australià John Millman, botxí de l’argentí Federico Delbonis per 6-3, 3-6, 7-6 (7-3) i 6-2.

Murray va anunciar divendres a Melbourne la seva retirada en aquest 2019, i la seva il·lusió per marxar jugant una última vegada a Wimbledon, on ha sigut dues vegades campió del torneig de Grand Slam i una vegada campió olímpic, en els Jocs de Londres el 2012.

Podria haver sigut l’últim partit

<strong>Andy Murray </strong>va revelar aquest dilluns que si finalment decideix passar pel quiròfan en els pròxims mesos, probablement el seu partit davant Bautista hagi sigut l’últim de la seva carrera. <span style="font-size: 1.6rem;">"Decidiré la setmana que ve si passo per la sala d’operacions en poc temps o si, per contra, descanso fins a Wimbledon per jugar-hi el meu últim torneig", va dir Murray. "Tot i que decideixi descansar per quatre mesos no puc caminar bé igualment, i continuaré amb el dolor en el dia a dia", va aclarir l’escocès en la roda de premsa posterior a la seva derrota en primera ronda davant de Bautista.</span>