Del Potro es fractura la ròtula de la cama dreta

El tennista argentí es va lesionar contra el Coric a Xangai

marcosl45425798 shanghai  china   october 11   juan martin del potro of arge181014201851

marcosl45425798 shanghai china october 11 juan martin del potro of arge181014201851 / Fred Lee

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El tennista argentí Juan Martín del Potro, número quatre del món, pateix una fractura a la ròtula de la cama dreta, revelada després de les primeres proves mèdiques a les quals va ser sotmès. El jugador de Tandil es va haver de retirar del partit de vuitens de final del Masters 1.000 de Xangai, dijous passat, contra el croat Borna Coric, que aquest diumenge va caure a la final del torneig contra el serbi Novak Djokovic.

En una jugada del desè joc del primer set del partit contra Coric, Del Potro va caure a terra. Després de ser atès va tornar a la pista embenat per intentar continuar el partit, però va decidir, finalment, abandonar al terme del parcial que va perdre per 7-5. El tennista sud-americà va ser sotmès a proves aquest dissabte que han determinat la fractura a la ròtula de la cama dreta.

Notícies relacionades

"És un moment molt difícil. Sento molta tristesa, és un cop dur que em deixa sense forces anímicament. Se’m fa molt difícil tornar a estar recuperat, no m’ho esperava", va dir Del Potro en un comunicat.

El tennista argentí estarà en repòs, tal com li han indicat els metges, fins que sigui sotmès a noves proves que precisin la malaltia i que estableixin els terminis de recuperació i el temps necessari de convalescència per tornar a les pistes.