tennis

Federer s'estrena a Wimbledon amb una victòria i nou vestuari

zentauroepp44106069 tennis   wimbledon   all england lawn tennis and croquet clu180702152203

zentauroepp44106069 tennis wimbledon all england lawn tennis and croquet clu180702152203 / ANDREW BOYERS

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

El vuit vegades campió de Wimbledon i defensor del títol ha estrenat la pista central de Wimbledon amb les millors sensacions. Roger Federer s’ha desfet del serbi Dusan Lajovic (n. 53 mundial) amb contundència per 6-1, 6-3 i 6-4, en tot just 1 hora i 15 minuts.  Sobre una impol·luta herba que es trepitjava per primera vegada en aquesta edició, Federer s’ha mostrat molt superior al seu rival. Només en el primer joc, que el suís ha perdut en blanc, hi ha hagut sorpresa en el marcador.

Federerha estrenat avui nou vestuari amb la firma japonesa Uniqlo després de 24 anys vestit amb Nike, firma de la qual només ha lluït aquest dilluns les vambes. El nou contracte amb la companyia japonesa podria assolir els 30 milions de dòlars per temporada els propers 10 anys i, quan el campió suís decideixi retirar-se de les pistes, es convertirà en l’ambaixador de la firma asiàtica. Uniqlo patrocina també el tennista japonès Kei Nishikori i, anteriorment, havia sigut la marca de Novak Djokovic, abans que el serbi firmés amb Lacoste.

Supera Connors

Notícies relacionades

Federer, de 36 anys, ha acudit fidel a la seva novena cita inaugural de la pista central, amb els seus pares convidats a la llotja reial, per sumar 103 partits, un més que l’estatunidenc Jimmy Connors, i convertir-se en el primer tennista en l’era Open (des del 1968) a jugar 20 Wimbledon de manera consecutiva, en els quals ha aconseguit vuit títols, el primer el 2003, amb 92 victòries i només 11 derrotes. El tennista suís s’enfrontarà en la segona ronda al guanyador del partit entre l’eslovac Lukas Lacko i el francès Benjamin Bonzi.

La resta de resultats, a laweb de Wimbledon