SORTEIG WIMBLEDON

Nadal debutarà contra Dudi Sela i Muguruza, contra Naomi Broady

Els dos tennistes espanyols eviten Roger Federer i Serena Williams fins a una hipotètica final

zentauroepp44007511 epa3268  londres  reino unido   27 06 2018   el tenista espa180629122925

zentauroepp44007511 epa3268 londres reino unido 27 06 2018 el tenista espa180629122925 / PETER KLAUNZER

1
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal i Garbiñe Murguruza ja tenen rivals per al seu debut de Wimbledon. El balear, que parteix com a segon cap de sèrie del torneig i número 1 mundial, debutarà contra l’israelià Dudi Sela, número 129 del món, que ha derrotat en dues ocasions. La hispanoveneçolana, per la seva banda, començarà la defensa del títol guanyat l’any passat contra la britànica Naomi Broady, número 138 del món; jugadora a qui mai no s’ha enfrontat en el circuit WTA.

El sorteig ha estat benèvol per a tots dos, que, a priori, no han de tenir gaire dificultat per superar la primera ronda. Nadal, per exemple, si derrota Sela s’enfrotnarà amb el guanyador del duel entre Vasek Pospisil i Mikhali Kukuixkin. En uns hipotètics quarts es creuaria amb Juan Martín Del Potro i, ja a semifinals, ambAlexander Zverev. ARoger Federer només se’l pot trobar a la final.

Serena Williams, només a la final

Notícies relacionades

Muguruza, que parteix com a tercera cap de sèrie per darrere de la romanesa Simona Halep i la danesa Caroline Wozniacki, evita Serena Williams fins al final del torneig. Si superaBroady, l’espanyola se les veurà en segona ronda amb la guanyadora del partit entre Van Uytvanck - Hercog. En tercera eliminatòria, es podria trobar ambAnett Kontaveit; a vuitens, amb Daria Kasatkina i a quarts, amb Caroline Garcia. Ja a semifinals, es podria enfrontar amb la bicampiona txeca Petra Kvitova o amb la número 1 mundial Simona Halep.

Veure el quadre complet i l’ordre de partits al web de Wimbledon