Venus Williams, involucrada en un accident mortal

La tennista nord-americana va patir una col·lisió amb el seu vehicle a causa d'una distracció, segons la policia

lmendiola36951036 mel115 melbourne  australia  20 01 2017   la tenista estadou170121195533

lmendiola36951036 mel115 melbourne australia 20 01 2017 la tenista estadou170121195533 / FILIP SINGER

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats de Florida (EUA) investiguen un accident de trànsit en què està involucrada la tennista Venus Williams i que va ocasionar la mort del copilot del vehicle que va col·lisionar amb el tot terreny de l'esportista nord-americana. L'accident va tenir lloc el 9 de juny a Palm Beach Gardens, a unes 80 milles (128 quilòmetres) al nord de Miami (Florida), on viu la tennista, i com a resultat de l'impacte el copilot de l'altre automòbil, Jerome Barson, de 78 anys, va ser ingressat d'urgència en un hospital local.

La víctima va estar a la Unitat de Cures Intensives durant dues setmanes, i finalment va morir el dia 22 de juny. La policia local va afirmar que l'estrella de tennis va cometre una infracció en una cruïlla de carrers al canviar de carril, tal com recullen mitjans nord-americans.

D'acord amb les autoritats locals, Williams, que fins al moment no s'enfronta a cap càrrec ni ha sigut citada, va assenyalar que va voler creuar una intersecció de quatre carrils quan el semàfor estava verd, va haver de reduir la velocitat al mig perquè hi havia trànsit i al canviar de carril no va veure que venia l'altre vehicle.

NI DROGUES NI ALCOHOL

Notícies relacionades

Segons Linda Barson, conductora i dona de la víctima, ella va xocar contra l'automòbil de Williams perquè no va poder frenar a temps. L'exnúmero 1 del món no va resultar ferida en l'accident, ni estava sota la influència de drogues o alcohol, com tampoc estava distreta per utilitzar algun dispositiu electrònic, segons l'informe policial.

Venus Williams, de 37 anys, és la germana gran de la també tennista Serena Williams, i al llarg de la seva carrera esportiva ha guanyat set tornejos Grand Slam, cinc d'ells a Wimbledon. L'esportista participarà a partir de dilluns en aquest prestigiós torneig sobre gespa que es juga a Londres.