Feliciano López substitueix Nadal en el primer partit de l'eliminatòria de la Copa Davis

El tennista balear s'ha sentit "indisposat" en l'entrenament del matí a Nova Delhi

 

  / CHANDAN KHANNA

1
Es llegeix en minuts

El tennista número u espanyol, Rafael Nadal, no ha pogut disputar el primer partit de l'eliminatòria per l'accés al Grup Mundial de Copa Davis contra l'Índia que ha començat aquest divendres a Nova Delhi i ha sigut substituït per Feliciano López.

Segons una font de l'equip espanyol, Nadal es va sentir indisposat en l'entrenament del matí, i per això finalment està sent Feliciano qui disputa el primer punt amb el número dos indi, Ramkumar RamanthanRamkumar Ramanthan (número 203 del món). El número quatre del món va participar amb la resta de companys del conjunt nacional en l'intercanvi de banderins a la pista de l'estadi RK Khanna de la capital índia abans de l'inici del partit, que presencia des de la banqueta amb la resta del grup. 

FELICIANO REPETIRÀ AL DOBLES DE DISSABTE

Notícies relacionades

Espanya es juga la seva tornada al Grup Mundial, dos anys després del seu descens al Brasil, en partits que es disputaran en pista dura amb molta calor i elevada humitat, condicions en què l'equip capitanejat per Conchita Martínez s'ha entrenat des de dilluns a Nova Delhi. El segon punt el disputarà David Ferrer (13è) contra el número u indi, Saketh Myneni (137è), i, si es manté el que estava previst inicialment, aquest dissabte jugaran el doble Marc López i Feliciano López contra el veterà Leander Paes (63è en la classificació de dobles) i Myneni.

Si guanyés aquesta eliminatòria, Espanya tornaria al Grup Mundial de la Copa Davis, del qual va sortir el 2014 després de 18 anys consecutius de permanència.