TENNIS

Maria Xaràpova, de vacances a Barcelona

La tennista russa disfruta de la capital catalana en una setmana en què s'ha conegut que no podrà competir als Jocs de Rio

ccarrillo26206595 russia s maria sharapova poses in paris on june 8  2014 a da160712101112

ccarrillo26206595 russia s maria sharapova poses in paris on june 8 2014 a da160712101112 / KENZO TRIBOUILLARD

1
Es llegeix en minuts

La tennista i model russa Maria Xaràpova és a Barcelona disfrutant de les vacances. La guanyadora de cinc títols de Grand Slam i exnúmero u del rànquing mundial aprofita el bon temps de la capital catalana per desconnectar en uns dies convulsos per a ella en què s'ha conegut que finalment no podrà anar als Jocs Olímpics del Brasil.

A les fotos que ella mateixa ha publicat a les xarxes socials, l'hem pogut veure imitant Cristòfor Colom davant del monument que homenatja el descobridor a la Rambla, o passejant pel Parc Güell "buscant Gaudí", com apunta amb gràcia al peu de foto. En la seva fugaç visita a Barcelona, també ha tingut temps per visitar el Museu de la Ciència.

SENSE JOCS OLÍMPICS

Notícies relacionades

Aquest no serà un estiu fàcil per a la tennista ja que s'ha conegut que no podrà participar en els Jocs Olímpics de Rio al posposar-se fins al setembre la sentència sobre l'apel·lació a la seva suspensió de dos anys per dopatge. Així ho ha confirmat el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), que ha informat que Xaràpova i la Federació Internacional de Tennis (ITF) han accedit a ajornar la decisió que estava prevista per al dilluns 18 de juliol.

Xaràpova, de 29 anys, va donar positiu per meldonium en un control realitzat al gener durant l'Open d'Austràlia, i va ser sancionada dos anys des d'aleshores sense poder competir. Tot i això, Rússia va seleccionar la tennista de cara als Jocs Olímpics amb l'esperança que l'apel·lació que va presentar el mes passat per anul·lar o reduir aquesta sanció fos acceptada a temps. Però finalment el veredicte no serà emès fins al 19 de setembre, un mes després d'acabar la competició.