ROLAND GARROS

Feliciano i Marc López conquisten el seu primer Grand Slam

La parella espanyola s'ha imposat en tres sets als germans Bryan (6-4, 6-7 i 6-3)

 

  / AP / DAVID VINCENT

1
Es llegeix en minuts
JAUME PUJOL-GALCERÁN / PARÍS

A Roland Garros no s’escapen de veure triomfs espanyols a la pista central. No hi és Rafael Nadal però els èxits no s’acaben. Feliciano López i Marc López es van apuntar a la festa de Garbiñe Muguruza i hores després aixecaven el trofeu com a campions de dobles del torneig al vèncer els germans Bob i Mike Bryan per 

6-4, 6-7 (6-8) i 6-3. 

    Els López es converteixen amb aquest triomf davant la millor parella de la història, i després d’eliminar els campions de les dues últimes edicions en el camí cap a la final, en la segona parella espanyola que guanya a París, després que ho aconseguissin Emilio Sánchez Vicario i Sergio Casal el 1990.

Notícies relacionades

     «Guanyar un Grand Slam és increïble i fer-ho a la primera i contra els millors és una cosa que no m’esperava. No es pot demanar més», destacava orgullós Feliciano López, de 34 anys, que aquest any ha decidit formar parella amb Marc López, de 32. El barceloní ja havia guanyat amb Marcel Granollers el Masters de Londres (2012), però va perdre el 2014 dues finals de Grand Slam amb ell, a Roland Garros i l’Open dels EUA, aquesta última precisament contra els Bryan. «Ens van clavar una pallissa». Es va prendre la revenja.

L’HORA DE DJOKOVIC / Avui, absent Nadal, la final masculina tindrà un nou campió. Serà Novak Djokovic, que busca el seu primer títol a París, o Andy Murray, el primer finalista britànic des del 1936.