TENNIS

Muguruza comença a Austràlia amb una victòria rotunda

La hispanoveneçolana necessita només una hora per desfer-se de la letona Kontaveit (6-0, 6-4)

AUS01. MELBOURNE (AUSTRALIA), 18/01/2016.- Garbine Muguruza de España celebra hoy, lunes 18 de enero de 2016, contra Anett Kontaveit de Estonia durante la primera del Abierto de Tenis de Australia en Melbourne (Australia). El Abierto de Tenis de Australia se lleva a cabo desde el 18 de enero hasta el 31 de enero. EFE/DAVID CROSLING/PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA Y NUEVA ZELANDA

AUS01. MELBOURNE (AUSTRALIA), 18/01/2016.- Garbine Muguruza de España celebra hoy, lunes 18 de enero de 2016, contra Anett Kontaveit de Estonia durante la primera del Abierto de Tenis de Australia en Melbourne (Australia). El Abierto de Tenis de Australia se lleva a cabo desde el 18 de enero hasta el 31 de enero. EFE/DAVID CROSLING/PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA Y NUEVA ZELANDA / DAVID CROSLING (EFE)

1
Es llegeix en minuts
JAUME PUJOL-GALCERAN / BARCELONA

L'estrena de Garbiñe Muguruza a l'Open d'Austràlia com a número 3 mundial no ha pogut ser millor. La hispanoveneçolana s'ha imposat amb rotunditat a la letona Anett Kontaveit per 6-0 i 6-4. Una victòria per dissipar els dubtes amb què Muguruza arribava a Melbourne després de retirar-se en el torneig de Brisbane per culpa d'una fasciïtis plantar. A la central Rod Laver Arena, on l'any passat va caure a vuitens davant Serena Williams, ningú ha notat els seus problemes.

Notícies relacionades

Kontaveit, de 19 anys, campiona júnior a l'Open dels Estats Units de l'any passat, que debutava en un Grand Slam, s'ha mostrat molt nerviosa i ha començat amb dues dobles faltes al primer joc. Muguruza ha aprofitat la situació davant la tennista letona (85 mundial) per agafar un avantatge de 3-0 i tancar la mànega en 22 minuts, sense cedir ni un joc. 

En la segona mànega Kontaveit ha tallat la sagnia al guanyar el seu primer joc, però Muguruza ha mantingut la solidesa d'un joc valent i agressiu per tornar a fer el 'break' (2-1) i agafar un avantatge que ha sigut definitiu fins a guanyar el partit en una hora justa i sense cedir ni una bola de 'break', amb 3 'aces' i 22 cops guanyadors. "Estic supercontenta per aquest triomf perquè a les primeres rondes una sempre està supernerviosa. Estic molt satisfeta pel nivell de joc que he demostrat", ha valorat Muguruza, que a la pròxima ronda s'enfrontarà a la belga Flipkens, que ha superat la croata Lucic-Baroni per 5-7, 6-2 i 7-5.