INTERVENCIÓ A LA TEKNON

Nadal, operat d'apendicitis a Barcelona

El tennista manacorí serà donat d'alta en 24 o 48 hores, "segons l'evolució postoperatòria"

La fotografia que Rafael Nadal ha penjat a les xarxes socials, en què es veu el tennista en una llitera camí del quiròfan.

La fotografia que Rafael Nadal ha penjat a les xarxes socials, en què es veu el tennista en una llitera camí del quiròfan. / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

El 25 d'octubre, després de  caure en quarts de final del torneig de BasileaRafael Nadal va anunciar la seva decisió de renunciar a París-Bercy i a la Copa Masters, donant així per acabada la temporada, per operar-se d'apendicitis. Aquest dilluns, poc més d'una setmana després, el tennista manacorí ha estat intervingut per laparoscòpia al centre mèdic Teknon de Barcelona i serà donat d'alta en 24-48 hores, depenent de l'"evolució postoperatòria".

Notícies relacionades

La intervenció l'ha portat a terme el doctor José María Segura Movellán, sota la supervisió del doctor Angel Ruíz-Cotorro metge de la Reial Federació Espanyola de Tennis. Segura Movellán va ser el metge designat per Ruíz Cotorro per visitar Nadal després del seu retorn de Xangai, on el número tres del món va començar a sentir els primers dolors i va rebre un tractament a base d'antibiòtics

Abans d'entrar al quiròfan, un somrient Nadal ha donat les gràcies als seus seguidors a través de Twitter i Facebook amb una fotografia en què se'l veu estirat a la llitera i un breu missatge: