Previsió meteorològica

¿Quin temps farà per Reis a Barcelona i la resta de Catalunya?

S’espera un cel clar a tot el litoral i temperatures màximes de 16 graus

  • Nou avís de Jorge Rey per al cap de setmana de Reis | Vídeo

  • 2022, l’any més càlid viscut a Espanya en més de cent anys

¿Quin temps farà per Reis a Barcelona i la resta de Catalunya?

Alfons Puertas / Observatori Fabra (RACAB)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jornada de Reis serveix per posar el punt final a les festes de Nadal. Després d’unes vacances en què les altes temperatures respecte altres anys han sigut les grans protagonistes, les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) apunten que el sol continuarà dominant el cel a Catalunya divendres vinent 6 de gener.

El bon temps es mantindrà en bona part del territori català, tot i que en casos com Lleida els núvols taparan el cel al llarg de tot el dia. Quant a les temperatures, arribaran a màximes de 16 graus, continuant així la tendència de finals de l’any passat, quan es va arribar a la xifra rècord de 20 graus al nord del país.

Predomina el bon temps

Notícies relacionades

Les prediccions de l’Aemet i el portal tiempo.es coincideixen que el dia de Reis farà bon temps a gairebé tot Catalunya. El cel estarà destapat a tot el litoral, mentre que a l’interior, només la província de Lleida presentarà un cel «molt ennuvolat» durant tota la jornada.

Pel que fa a les temperatures, també es mantindran estables tot el divendres. Els termòmetres marcaran mínimes d’entre -1 grau i màximes de 16 graus. Aquestes últimes seran el denominador comú a gairebé tota la costa catalana, mentre que a les comarques de muntanya oscil·laran entre els 7 i els 15 graus.