Previsió meteorològica

Temps a Barcelona avui, dimecres 18 de maig: camí dels 30 graus

Calor africana aquesta setmana: els termòmetres es disparen

De la calitja al meteotsunami: aquests són els fenòmens que ens han assolat els últims mesos

¿Quan arriba la calitja a Barcelona i a la resta de Catalunya?

La calor i la calitja aniran guanyant pes en els pròxims dies

BARCELONA 06/04/2021 Barcelona Para un tema de ’Contaminación en Barcelona’ , vista de la ciudad con su neblina y contaminación

BARCELONA 06/04/2021 Barcelona Para un tema de ’Contaminación en Barcelona’ , vista de la ciudad con su neblina y contaminación / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Barcelona i la seva àrea metropolitana vorejaran aquest dimecres, 18 de maig, els 30 graus en la seva carrera cap al que sembla que serà, segons totes les previsions, un cap de setmana tòrrid i carregat de pols sahariana.

Notícies relacionades

La ciutat s’ha despertat de nou amb molta humitat, boirines a la costa i contaminació. De fet, la Generalitat ha activat ja un avís preventiu per contaminació a causa de la calitja, que anirà augmentant progressivament aquests dies. Al migdia, els termòmetres pujaran fins a acostar-se (no s’espera que acabin superant-los) als 30 graus, sobretot als barris més allunyats del mar. A la tarda, podrien aparèixer de nou bancs de boira al litoral.

Dijous i divendres hi haurà pocs canvis. La pols sahariana en suspensió anirà guanyant presència. L’episodi de calor africana arribarà a la seva màxima expressió el cap de setmana, especialment diumenge. Es podria arribar als 30 graus fins i tot a les zones litorals.