Canvi meteorològic

Avís per pluges intenses a Catalunya les pròximes 24 hores

Les precipitacions poden ser localment intenses a les comarques del nord-est

Avís per pluges intenses a Catalunya les pròximes 24 hores

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís de perill per intensitat de pluja per a les pròximes 24 hores. Entre les 12.00 hores d’aquest dimecres i fins a la mateixa hora de dijous es podrien produir precipitacions de fins a 20 litres per metre quadrat en 30 minuts en algunes comarques del litoral de Barcelona i Girona:

Les pluges al nord-est de Catalunya podrien ser localment intenses. Les temperatures han baixat en les últimes hores i està previst que continuïn fent-ho.

Cel ennuvolat i molt ennuvolat

Notícies relacionades

Durant la jornada d’aquest dimecres, el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment tapat, al sector central del litoral i prelitoral i a les comarques centrals de Catalunya, així com a altres punts de l’interior del quadrant nord-est a partir del migdia.

A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims, malgrat que amb creixement de núvols a la tarda al Pirineu i el Prepirineu. Al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o tapat fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre.