INUNDACIÓ TRÀGICA

Mor una dona per la crescuda d'un rierol a Lugo

L'aigua va sorprendre la víctima a la planta baixa de casa seva

GRAF1369. CAMARIÑAS (A CORUÑA), 18/11/2018.- Vista de la costa del concello coruñés de Camariñas, con la Ermida de Nosa Señora do Monte en la cumbre del acantilado, durante una jornada en la que se mantiene activo en Galicia la alerta naranja por temporal costero decretado por la Dirección General de Emergencias e Interior de la Vicepresidencia de la Xunta. EFE/ Cabalar

GRAF1369. CAMARIÑAS (A CORUÑA), 18/11/2018.- Vista de la costa del concello coruñés de Camariñas, con la Ermida de Nosa Señora do Monte en la cumbre del acantilado, durante una jornada en la que se mantiene activo en Galicia la alerta naranja por temporal costero decretado por la Dirección General de Emergencias e Interior de la Vicepresidencia de la Xunta. EFE/ Cabalar / Cabalar (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona d’avançada edat va morir diumenge a la nit a la localitat de Viveiro (Lugo) al veure’s sorpresa dins de casa vivenda per l’aigua a causa dela crescuda d’un rierol pròxim, a la zona de Valdeflores, ha informat a Efe la Policia Nacional en aquesta localitat.

Seguiu aquí l’actualitat de les conseqüències del temporal.

La dona estava a la planta baixa de la casa, mentre que la seva filla, que va ser rescatada, estava a la primera, segons les mateixes fonts, que han precisat que la forta tempesta va descarregar cap a les 11 de la nit al municipi.

Notícies relacionades

La casa familiar es va veure afectada per la crescuda d’aquest rierol a Valdeflores, una de les dues àrees de la localitat que s’han vist negades per l’aiguat, que també va inundar una zona comercial situada a la part superior de la localitat.

En aquests moments, els equips de neteja s’escarrassen per netejar de llot i fang les zones afectades, segons les mateixes fonts.