PLA INUNCAT ACTIVAT

VÍDEO: L'espectacular rescat a Tarragona de dues dones arrossegades pel xàfec

Les dues ocupants d'una moto han resultat ferides després de gairebé ofegar-se en un carrer inundat de Tarragona

tarragona / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez

El fort temporal torna a afectar Catalunya després de les greus destrosses i altreaciones que va causar aquest dimarts. De moment Tarragona i Lleida són les províncies que més intensament estan rebent els efectes del temporal. A Tarragona, dues ocupants d’una motocicleta han resultat ferides aquest dimecres al gairebé ofegar-se quan han tingut un accident en un carrer que estava inundat, ha informat Protecció Civil en un comunicat.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (Sem) les ha evacuat a l’Hospital Joan XXIII, una d’elles, de 21 anys, està en estat greu ja que ha estat a punt d’ofegar-se, mentre que l’altra dona, de 45, ha resultat ferida lleu.

L’accident ha passat a l’avinguda dels Països Catalans amb Zona Educacional, quan la motocicleta ha xocat contra un cotxe i les dues ocupants de la moto han caigut a terra en una zona amb molta aigua.

Pla d’emergències

Protecció Civil de la Generalitat manté aquest dimecres l’alerta del Pla especial d’emergències per inundacions de Catalunya (Inuncat) per la intensa pluja que cau al litoral de Tarragona, on en les últimes dues hores han caigut 81 litres per metre quadrat.

En aquest episodi de pluges, s’han acumulat a Tarragona un total de 185 litres per metre quadrat i ara les precipitacions s’estan desplaçant cap a les comarques del Baix Penedès (Tarragona) i Garraf (Barcelona).

Notícies relacionades

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut fins a les 17 hores un total de 977 trucades per 668 incidències a causa de les intenses pluges, la majoria per inundacions en baixos, incidències amb el clavegueram i amb vehicles.

Segons ha informat Meteocat, entre dimarts i dimecres s’ha produït l’episodi de pluja més general i abundant dels últims cinc mesos a Catalunya, amb màxims de més de 100 mil·límetres a diversos sectors del Camp de Tarragona.

Temes:

Temporals