Persones atrapades als seus vehicles i tall de camins per les pluges a Castelló

El temporal deixa fins a 74,8 litres per metre quadrat acumulats en les últimes 12 hores al País Valencià

 

  / @SIAB_Castellon

1
Es llegeix en minuts

Diverses persones han hagut de ser rescatades dels seus vehicles a causa del temporal de pluges aquest dissabte al matí a Vila-real (Castelló), després que un turisme quedés atrapat en un pont i un altre en un barranc, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers (CPBC) a través del seu compte de Twitter.

Al voltant de les vuit del matí, efectius del parc de la Plana Baixa del CPBC han treballat en el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua en un pont de la localitat castellonenca. Els ocupants de cotxe estan bé, han precisat.

Els bombers també han intervingut en el rescat d'un turisme que havia quedat atrapat a l'interior d'un barranc. Al cotxe hi viatjava una persona, que també està bé i que ha pogut sortir del vehicle, segons les mateixes fonts.

A més, cap a les 11 hores, el parc Espadà Millars del CPBC s'ha mobilitzat per retirar un arbre que havia caigut sobre un turisme buit a Lludient (Castelló).

Per una altra part, el CPBC ha intervingut en un accident de trànsit amb persones atrapades a dins dels vehicles a la N-340, al terme municipal de Vila-real, en què dues persones han resultat ferides i han hagut de ser excarcerades pels bombers.

Notícies relacionades

A Nules, els camins Marjalet, Xamusa i Ratlla han sigut tancats al trànsit perquè estan instransitables a causa de les inundacions a la zona.

El temporal de pluges que afecta aquest cap de setmana el País Valencià ha deixat fins a 74,8 l/m2 acumulats en les últimes 12 hores a Set Aigües, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).