AVUI A LES 22.00

‘Adivina qué hago’ torna

El programa de Telecinco presentat per Santi Millán incorpora més espectacularitat en les actuacions, boles extres i noves pistes ocultes.

‘Adivina qué hago’ torna

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del final de Bailando con las estrellas, Telecinco segueix apostant pels concursos per al dissabte a la nit, i avui (22.00 hores) estrena Adivina qué hago. Es tracta d’una versió d’Adivina qué hago esta noche amb alguns canvis en la mecànica però amb el mateix presentador: Santi Millán.

Esbrinar el talent que amaguen 10 convidats és l’objectiu que comparteixen els equips de dos jugadors del programa, que avui tindrà com a convidats vips Dani Martínez i Flo.

Notícies relacionades

Més espectacularitat en les actuacions dels talents, més emoció i boles extres, noves pistes ocultes al llarg de les diferents rondes i nou logo i línia gràfica són les principals novetats respecte a l’edició original.

Dos equips de dos jugadors (cada un integrat per un anònim i un famós que li dona consells i suggeriments) competeixen per un premi econòmic que rebran si aconsegueixen descobrir quin talent d’una llista donada tenen 10 convidats diferents que se situen davant d’ells.

Temes:

Telecinco