Terror al futbol americà

La tercera temporada de ‘La última jugada’ ofereix més crònica negra entorn del futbol americà, un esport que desferma passions als EUA.

Los crímenes de La última jugada

Los crímenes de La última jugada / DKISS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els crims més esgarrifosos i complexos dels EUA arriben a DKISS el cap de setmana. Aquest dissabte a les deu de la nit oferirà la tercera temporada de La última jugada, amb impactants casos d’obsessions perilloses, violència brutal i assassinats que envolten els equips de futbol americà dels instituts de pobles petits.

Notícies relacionades

Amb aquesta nova entrega de la sèrie, el canal continua apostant per mostrar a fons els assassinats més misteriosos ocorreguts als EUA a través de les declaracions de testimonis, policies i persones pròximes a la víctima, així com recreacions molt precies dels fets.

A La última jugada, el futbol americà és el gran protagonista dels crims, ja que és un dels pilars de la comunitat i un llaç molt fort que uneix els seus habitants. No obstant, a l’episodi d’aquest dissabte, un assassinat en un dels instituts de Silsbee (Texas) converteix la seva passió per l’esport en una autèntica pel·lícula de terror.

Temes:

Estats Units