aquesta nit a TV3

Commoció al Regne Unit

Després de l’anunci del càncer de la princesa de Gal·les, ‘Col·lapse’ analitza la situació a la família reial amb Pilar Eyre i l’exmajordom de Lady Di

Commoció al Regne Unit

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La polèmica arran de la foto manipulada, els milers de conjectures i la crisi de credibilitat generada al Regne Unit van quedar ahir tancades de cop amb l’anunci que la princesa de Gal·les, Kate Middleton, té càncer, com el seu sogre, el rei Carles III. Aquest serà un dels temes principals del programa de TV3 Col·lapse (22.05 hores), presentat per Ricard Ustrell. El programa analitza avui les noves circumstàncies que envolten la família reial britànica amb l’actual corresponsal de 3Cat al Regne Unit, Coia Ballesté; l’excorresponsal Carles Costa; la periodista i escriptora Pilar Eyre, i l’exmajordom de Lady Di, Paul Burrell. També donarà el seu punt de vista sobre aquesta qüestió el periodista i escriptor britànic John Carlin.

A més, l’actriu Belén Rueda visita el programa per parlar de la seva trajectòria i de nous projectes, entre els quals la Salomé en clau feminista que ha portat a Barcelona. I hi actuaran Las Migas.