Estrena aquesta nit a Divinity

Més històries de pacients

‘New Amsterdam’, l’hospital públic més antic dels EUA, dona nom a aquesta sèrie amb Ryan Eggold com a esforçat protagonista. 

Més històries de pacients

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Trames romàntiques, familiars i mèdiques s’entrellacen en New Amsterdam, sèrie creada per David Schulner (Mujeres desesperadas) que arriba avui a Divinity (22 hores). La ficció, protagonitzada per Ryan Eggold (The Blacklist), aborda també diversos aspectes del sistema sanitari nord-americà, com les assegurances de salut i les elevades factures mèdiques.

Inspirada en el llibre Doce pacientes: vida y muerte en el Hospital Bellevue, del doctor Eric Mannheimer, que va ser director del centre mèdic novaiorquès durant més d’una dècada, la ficció narra la lluita i vicissituds de Max Goodwin, nou director mèdic del New Amsterdam, l’hospital públic més antic dels EUA que afronta una època complexa, marcada per una mala reputació i el poc finançament. Amb el seu talent, professionalitat i carisma mirarà de revertir aquesta situació, una determinació que infon noves esperances a la plantilla.

Temes:

Hospitals