Música

Quaranta anys d’Hombres G

La 1 de TVE retransmetrà en directe el concert que el grup liderat per David Summers oferirà avui al WiZink Center de Madrid.

Quaranta anys d’Hombres G

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hombres G ha celebrat aquest any les seves quatre dècades sobre l’escenari amb una multitudinària gira que arriba a la seva fi. Després de passar per 17 ciutats i vendre més de 200.000 entrades, el colofó el posen avui amb un últim concert que tindrà lloc al WiZink Center de Madrid i La 1 de TVE i RTVE Play l’oferiran a les 22.15 hores.

Notícies relacionades

La banda liderada per David Summers farà un repàs pels discos que van marcar les vides de diverses generacions, des del seu àlbum debut homònim el 1985 fins al recent La Esquina de Rowland el 2021, passant per La cagaste... Burt Lancaster, ¿Estamos locos... ¿o qué?, Agitar antes de usar, Voy a pasármelo bien, Esta es tu vida i La historia del bikini. Cançons i lletres que s’han convertit en himnes i que ara el grup homenatja a través d’un nou espectacle en viu ple de sorpreses.

Al llarg de la seva carrera, Hombres G han trepitjat més de 4.000 escenaris i han venut gairebé sis milions d’entrades. n