Laura Escanes presentarà les campanades de TV-3 amb Miki Núñez

TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Laura Escanes acaba d’estrenar-se com a presentadora televisiva amb ‘La travessa. Expedició Pirineus’, un ‘reality’ d’aventures de la nova plataforma de TV-3, 3Cat. Però la ‘influencer’, de 27 anys, estarà aviat pluriocupada a la cadena autonòmica catalana, ja que serà la presentadora de les campanades de Cap d’Any. No ho farà sola, sinó amb Miki Núñez.

Precisament el mateix Núñez va estar també l’any passat al càrrec de donar la benvinguda al 2023 a TV-3 amb Mariona Escoda. L’‘extriomfet’, que també va representar Espanya a Eurovisió, i la guanyadora de la primera temporada d’‘Eufòria’ es van menjar el raïm amb l’audiència des de l’avinguda de Maria Cristina de Barcelona.

‘Reality’ d’aventures

A la ‘influencer’ i model, amb gairebé dos milions de seguidors a Instagram, actualment se la pot veure al seu nou programa de la plataforma digital i gratuïta de la CCMA que s’acaba d’estrenar, tot i que pròximament també estarà disponible a TV-3.

En el concurs ‘La travessa’, vuit parelles d’aventurers han de recórrer a peu el Pirineu i passar proves de resistència, habilitat i superació. El duo guanyador, el que faci més ràpid un recorregut que va des de la Vall d’Aran fins al cap de Creus, s’emportarà 10.000 euros de premi.

Notícies relacionades

A més, la ‘influencer’ presenta el pòdcast ‘Entre el cielo y las nubes’, que ja va per la seva segona temporada.

Escanes debutarà així també en una cita tan important com les campanades, una cosa en la qual ja està més bregada la seva exparella i pare de la seva filla, Risto Mejide. El jurat de ‘Tú sí que vales’ va donar la benvinguda al 2023 al Cap d’Any de Mediaset, en el qual va estar acompanyat per Mariló Montero.